Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis!
Gratis verzending vanaf €60 en in België vanaf €75
Klantenservice 085-130 43 49

Hoe breng ik een nanocoating van Lenano aan?

We krijgen vaak de vraag of de applicatie van een nanocoating ingewikkeld is. De nanoproducten van Lenano zijn uiterst makkelijk aan te brengen op een oppervlakte. We leggen hier in enkele stappen uit hoe u zelf een nanocoating aanbrengt. 

  1. Eerst zorgt u er voor dat het oppervlakte dat u gaat coating helemaal ontvet is en vrij van stof en andere vuiligheden. Hiervoor gebruikt u de Maxx Xtreme Cleaner allesreiniger. U brengt de Xtreme Cleaner aan middels de spuitfles. Laat de Xtreme Cleaner kort intrekken en spoel het oppervlak na met water. Zorg dat het oppervlakte droog is voordat u gaat coaten.
  2. Schudt de coating in de fles alvorens u deze gaat toepassen. De coating brengt u dun aan met de bijgeleverde microvezeldoek. Door de coating uit te wrijven over het oppervlakte ziet u dat het oppervlak een beetje ‘mistig’ oogt. Poets de nanocoating uit. Laat de coating hierna enkele minuten drogen.
  3. Sommige coatings (Kunstof & Metaal & Autopolish) hebben iets langer nodig om door te dringen op het oppervlak (ongeveer 1 tot 3 uur).
  4. Door na te spoelen met water zult u zien dat het oppervlakte water en vuil -afstotend is geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.