Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis!
Gratis verzending vanaf €39,95 en voor België +€3,-
Support: 085-130 43 49

Betaalmogelijkheden

Alle vermelde prijzen op Lenano.nl zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten.

Bij Lenano.nl kunt u met de volgende betaalmethoden uw aankoop veilig afrekenen. Onze webshop is beveiligd met een SSL certificaat, zodat de verbinding tijdens het afrekenen versleuteld is.

Ideal

iDeal is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankier programma bij een online aankoop. iDEAL is het online betaalsysteem ontwikkeld door negen van de grootste banken in Nederland. De volgende banken zijn aan deze betalingsmethode gekoppeld: ABN AMRO, ASN Bank, Knab, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Paypal

Paypal is de meest bekende online wallet en maakt het mogelijk om wereldwijde betalingen te ontvangen. U kunt via PayPal betalen met uw creditcard, bankrekening of PayPal-saldo. Betaling is ook mogelijk via telefoon of tablet en zonder het invullen van bank- creditcardgegevens. Het enige wat u nodig heeft is een PayPal account.

Bancontact/Mister Cash

Bancontact/Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. De banken zijn Belfius, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank.

KBC/CBC-betaalknop

Met de deze betaalknop kunnen klanten van de Belgische banken KBC en CBC eenvoudig online betalen. KBC richt zich op het Vlaamstalige deel van België, CBC daarentegen, is volledig Franstalig. Beide banken bieden in feite dezelfde betaalknop aan, maar net met een andere naam.

AfterPay – (Nederland & Belgie)

AfterPay voert voor Lenano het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.