Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis!
Gratis verzending vanaf €60 en in België vanaf €75
Klantenservice 085-130 43 49

U vind de badkamer schoonmaken een hele klus?

Badkamer-schoonmaken-met-Lenano

Iedereen wil graag een schone badkamer. Dit is de plek waar je douchet of in bad gaat, waar je jezelf verzorgt en die plek moet schoon zijn. Niets is zo onprettig als een badkamer met overal aanslag op de muren of zelfs schimmel. In een badkamer is het altijd vochtig en als het dan warm wordt krijgen allerlei bacteriën en andere organismen de kans om zich aan muren en vloeren te hechten. En je wilt natuurlijk niet dat jouw badkamer eruit ziet als die van een hotel met maar 1 ster. Dus eens in de paar weken of maanden wordt het poetsen en schrobben om je badkamer weer blinkend schoon te krijgen. Tevreden kijk je rond in je paleisje: het ziet er weer prima uit. Maar voor hoe lang…

Lenano kan je helpen!

Als je de badkamer een grote schoonmaakbeurt hebt gegeven heb je daar meestal maar kort plezier van. Het duurt niet lang of de eerste kalkaanslag is alweer te zien op de muren en de vloer. Maar nu is er Lenano met nanotechniek. Nu kun je de badkamer schoonmaken en heb je er veel langer plezier van. Het is even wat extra werk, het kost wat meer moeite dan alles met een vochtige doek met allesreiniger nalopen, maar daarna heb je er des te langer plezier van.

Jarenlange bescherming tegen kalkaanslag

Kalkaanslag is de grootste boosdoener in de badkamer. En kalk is niet gemakkelijk te verwijderen. Je hebt er redelijk agressieve middelen voor nodig, waarbij je op moet passen dat je je kleren niet “verpest”, want bleekwater is genadeloos voor gekleurde kleding. Lenano is anders, Lenano is een volkomen veilig middel waarmee je zonder problemen kunt werken. En als je klaar bent, ben je jarenlang verlost van intensieve schoonmaakacties in de badkamer. Je gaat eerst aan de slag met de Maxx Extreme Cleaner die je in het pakket voor de badkamer geleverd krijgt. Hiermee maak je alles schoon: de vloer, de muren, de spiegels, bad, douche en douchecabine en natuurlijk de wastafel en het toilet. Vergeet vooral de kranen niet mee te nemen. Alles kun je schoonmaken met de Cleaner. Daarna spoel je alles na met schoon water. Daarna komt het echte werk: het aanbrengen van de coating. Dit doe je met de bijgeleverde vezeldoek. Alles in je badkamer dat je vrij van vuil, vet en kalk wilt houden wrijf je in met de coating.

De finishing touch voor een schone badkamer

Laat de coating goed inwerken, afhankelijk van de materialen moet je 1 tot 3 uur geduld hebben. Op metaal en kunststof heeft de coating wat meer tijd nodig om goed in te trekken. Na de inwerkperiode kun je alles naspoelen met schoon water en je zult meteen zien wat het resultaat is van je werk: Je hele badkamer ziet er uit om door een ringetje te halen. En deze keer is dat niet voor slechts een paar weken, maar voor minimaal vijf jaar. De komende jaren hoef je alleen maar zo nu en dan een doekje door de badkamer te halen, want nare en lastig te verwijderen aanslag, schimmel en alk krijgen geen kans meer. Lenano voor de badkamer zorgt ervoor dat je geen uren meer bezig bent met schoonmaken. Je kunt je tijd vanaf nu aan leukere dingen besteden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.