Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis!
Gratis verzending vanaf €60 en in België vanaf €75
Klantenservice 085-130 43 49

Je zonnepanelen in de nanocoating voor extra rendement

Zonnepanelen-schoonmaken-met-Lenano

Zonnepanelen winnen snel aan populariteit. Niet alleen bij mensen die alleen het milieu een warm hart toedragen, maar ook omdat het nu eenmaal een flinke besparing op je elektriciteitsrekening kan opleveren en wie wil dat nou niet. Het plaatsen wordt ook steeds goedkoper door leuke subsidies en grote landelijke acties waarbij je flinke kortingen kunt krijgen. Veel nieuwbouwprojecten worden tegenwoordig standaard van zonnepanelen op het dak voorzien. Maar dan komt het volgende probleem: Hoe houd je die panelen schoon? Want hoe schoner ze zijn, hoe beter ze functioneren.

Coating voor zonnepanelen

Zonnepanelen worden natuurlijk snel vuil en stoffig. Ze worden immers voortdurend blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Weer en wind laten hun sporen na met als gevolg dat het verzamelen van zonne-energie verstoord kan raken en de opbrengst achteruit gaat. Het is dus zaak om deze goed schoon te houden. Dan functioneren ze op hun best. Maar veel mensen zien er tegenop om op het dak van hun huis te klimmen, laat staan om daar schoonmaakwerk te gaan doen. Dan hoef je niet eens heel erg last van hoogtevrees te hebben. Gelukkig kan Lenano ook hier uitkomst bieden. Je hoeft niet bang te zijn dat je iedere paar maanden het dak op moet om de zonnepanelen schoon te maken. We hebben speciale Lenano Solar Coating ontwikkeld voor het langdurig schoon houden van je zonnepanelen. Door deze speciale coating kunnen zand, stof, atmosferisch vuil en niet te vergeten vogelpoep zich minder makkelijk hechten aan het oppervlak van de panelen. Zo verhoog je het rendement tot wel meer dan 30 procent.

Nano technologie is uniek

De unieke nano technologie waarop onze schoonmaakmiddelen zijn gebaseerd is uniek. Geen enkel ander schoonmaakmiddel is zo effectief. Andere middelen zullen hun werk doen als het gaat om schoonmaken, maar het effect is na redelijk korte tijd weer verdwenen. Nano werkt anders en daardoor veel beter. Er wordt een vuil afstotende laag aangebracht aan het oppervlak dat je bewerkt met onze speciale materialen. Deze coating blijft ook heel lang zitten. Zo heb je optimaal profijt van je zonnepanelen.

De komende jaren geen onderhoud meer nodig

Eén behandeling met de speciale Lenano Solar Coating staat garant voor jarenlang onderhoudsvrije zonnepanelen. Behandel je zonnepanelen volgens de gebruiksaanwijzing met onze speciale coating en je bent minimaal drie jaar gevrijwaard van het schoonmaken van je zonnepanelen. Zelfs hardnekkig vuil als vogelpoep krijgt niet de kans om zich te hechten, het loopt er simpelweg af. De opbrengst van je zonnepanelen blijft gedurende lange tijd optimaal. Daardoor heb je de investering van een behandeling met Lenano Solar Coating ook ruim binnen die tijd terugverdiend, in iets meer dan een jaar zijn de kosten verdampt ten opzichte van de opbrengst.

Misschien wil je nu ook wel zonnepanelen op je dak

Nu je dit blog hebt gelezen ben je misschien ook wel enthousiast geworden over zonnepanelen op je dak. Want nu je weet dat het schoonhouden van de panelen een kwestie is van één behandeling is dat in ieder geval al geen belemmering meer. Laat ze dus plaatsen, behandel ze direct met onze Solar Coating, en de komende jaren hoef je alleen nog maar te profiteren van een heel lage energierekening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.