Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis!
Gratis verzending vanaf €60 en in België vanaf €75
Klantenservice 085-130 43 49

Ramen wassen zonder schoonmaakmiddelen?

Lenano Ramen-schoonmaken

Het liefst hebben we allemaal zelfreinigende ramen. Nooit meer de ramen wassen of lappen. Wie weet in de toekomst. Voorlopig zijn we toch genoodzaakt om op het trapje te gaan staan en de zeem en de trekker zijn werk te laten doen. Natuurlijk staat de ontwikkeling niet stil en zijn er ontelbaar veel manieren gevonden om het te vergemakkelijken. Waarschijnlijk heeft je oma of moeder nog hele goede tips.

Vaak zijn deze van generatie op generatie over gegaan. En zoals het gezegde luid; Wijsheid komt met de jaren, daarom is het op zijn minst interessant om wat mogelijkheden te bekijken.

Alternatieve manieren om je ramen te wassen

Een veel gehoorde tip die je kunt gebruiken om je ramen heel schoon te krijgen is een ui te pellen, deze in vieren te snijden en zonder reinigingsmiddel toe te voegen aan je water. Vervolgens was je daarmee je ramen. Naar het schijnt krijg je hiermee kraakheldere ramen. Een ander veelgehoord alternatief is om de helft azijn en de andere helft water als basis te gebruiken. Blijkbaar ook voor een verbluffend resultaat. Verder kom je als alternatieven afwasmiddel, vaatwasblokjes, een krant en/of regenwater tegen om superschone ramen te krijgen.

Lenano zorgt voor een blijvend schoon resultaat

Zoals we hierboven al lazen zijn er genoeg alternatieven om je ramen schoon te krijgen naast het gebruik van (chemische) reinigingsmiddelen. Wij bij Lenano hebben onze Maxx Extreme Cleaner, een superreiniger die naast dat de ramen streeploos schoon worden ook nog eens een hele goede ontvetter is. En dat is precies wat je nodig hebt om de Glas & Keramiek nanocoating te gebruiken. Met deze combinatie sla je 2 vliegen in 1 klap. Namelijk kraakheldere ramen die na behandeling met de nanocoating ook zeer gemakkelijk schoon te houden zijn. Slechts een kwestie van een natte (microvezel)doek gebruiken en je ramen zijn weer superschoon. Geen schoonmaakmiddelen meer nodig. Wie wil nou niet zoveel schoonmaakgemak?

Tijd om het zelf te ervaren

Ik denk dat iedereen het ermee eens is dat het doel is om zo lang mogelijk te genieten van schone en kraakheldere ramen. Dus als je de methode een ui toevoegen aan je schoonmaakwater is of de Lenano Maxx Extreme Cleaner te gebruiken, zorg dat je zolang mogelijk van het behaalde resultaat kan genieten. Dit doe je door de Ramen wassen set te bestellen in de webshop. De nanocoating doet de rest. Probeer het vandaag nog voor een optimaal resultaat en langdurig schone ramen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.