Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis!
Gratis verzending vanaf €60 en in België vanaf €75
Klantenservice 085-130 43 49

Optimaal rendement met schone zonnepanelen

Optimaal-Rendement-Met-Schone-Zonnepanelen

Het zit er weer op. Nog even weekend vieren en dan is het alweer 2018. De kerstversieringen zitten alweer in de doos en gaan weer terug naar zolder. Misschien laat u de kerstboom nog even staan, want het blijft gezellig, met al die lichtjes in deze donkere dagen.

Gelukkig heeft u afgelopen zomer optimaal geprofiteerd van al het licht gedurende de langere dagen van het jaar. Uw zonnepanelen hebben volop hun werk gedaan. Dit is dus het moment om uw panelen schoon te maken voordat de zon weer volop gaat schijnen in april.

Daarnaast sluiten we het jaar af met knallend vuurwerk. Resten papier, stokjes vuurpijl en buskruit liggen straks overal op de daken. En dus ook op uw zonnepanelen. Zolang deze mooie traditie nog standhoudt, is dat natuurlijk nog wel even oppassen met uw zonnepanelen. Gelukkig komt Lenano nu met de ultieme oplossing: Lenano Zonnepanelen Nano Coating. Maar waarom zou u Nano Coating gebruiken in plaats van traditionele schoonmaakmiddelen?

De zonnepanelen schoonmaken

Het schoonmaken van zonnepanelen is niet de gemakkelijkste klus. Misschien heeft u een plat dak en zijn de panelen redelijk goed te bereiken. Maar de meeste panelen liggen toch echt op een schuin dak. Dus moet u nog even de valbeveiliging uit de schuur halen, zeker met dit natte weer, zo vlak boven het vriespunt. Het kan namelijk verraderlijk glad zijn op het dak!

Eenmaal op het dak moet u wel weten hoe u te werk moet gaan. Geen schuursponsjes, geen schuurmiddelen, geen allesreiniger en geen groene zeep. Dit kan namelijk het oppervlak beschadigen. Natuurlijk kunt u, wanneer het dak niet te hoog is, vanaf beneden met een tuinslang de panelen proberen schoon te spuiten. Maar echt schoon krijgt u ze niet. Een hogedrukreiniger is ook geen optie, want dat maakt de panelen stuk. U kunt de gevelreiniger gewoon in alle rust laten uitbuiken van zijn kerstdiner. Hem erbij halen heeft toch geen nut.

U zult dus drie of vier keer per jaar het dak op moeten om de panelen voorzichtig schoon te maken. Tijdens oud en nieuw zult u extra moeten oppassen dat het vuurwerk uw panelen niet bevuilt, of erger nog, beschadigd. Gelukkig maakt Lenano het nu een stuk makkelijker voor de eigenaars van zonnepanelen.

Lenano Zonnepanelen Nano Coating

Met de Lenano Zonnepanelen Nano Coating heeft u de oplossing in handen voor het schoonmaken en het schoonhouden van uw zonnepanelen. Door middel van nanotechnologie brengt u een coating aan op uw zonnepanelen die zowel vocht als vuil afstoten. En dat zonder dat er zonlicht wordt geblokkeerd. Een regenbuitje erover, en schoon zijn uw panelen! En dat komt goed uit, want ook dit keer wordt het weer een natte jaarwisseling hier in ons kleine kikkerlandje.

Vogelpoep, dode bladeren, schoorsteenroet en vuurwerk op uw zonnepanelen zijn vanaf nu verleden tijd. Dat scheelt u sowieso weer een paar procent rendement over het gehele jaar. En dat vindt u weer terug in uw portemonnee!

En laten we eerlijk zijn: U heeft niet alleen zonnepanelen omdat het zo goed is voor het milieu. U heeft ook zonnepanelen omdat het gratis energie oplevert. U zult dus blij zijn te vernemen dat de kleine investering in de Nano Coating van Lenano zich al zeer snel terugbetaalt. Daarnaast hoeft u niet meer drie of vier keer per jaar het dak op om uw panelen schoon te maken met allerlei reinigingsmiddelen!

Lenano wenst u een goed 2018 met heel veel schoonmaakgemak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.