Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis!
Gratis verzending vanaf €60 en in België vanaf €75
Klantenservice 085-130 43 49

Auto wassen? Met nanotechnolgie makkelijk en langdurig schoon

Auto-poetsen-Lenano

In veel huishoudens is het vaste prik; Op zaterdagochtend de auto wassen. Een klus waar je lang niet altijd zin in hebt. Een alternatief is om in de rij te gaan staan bij de wasstraat, maar ook dat kost de nodige tijd. De kinderen een extraatje beloven als ze de auto wassen is misschien ook nog een optie, maar dan moet je natuurlijk wel kinderen hebben en ook nog van een leeftijd dat ze je auto kunnen en willen wassen. Je kunt het jezelf natuurlijk ook een stuk gemakkelijker maken, met een beetje hulp van nanotechnologie.

Een langdurig schone auto, een droom?

Het klinkt waarschijnlijk wat ongeloofwaardig, dat je je auto kunt behandelen met een middel waardoor hij langdurig vuil- en waterafstotend wordt. Als zo’n middel bestond zou iedereen dat toch wel gebruiken? Dat denken wij van Lenano eigenlijk ook, en het verbaast ons dat dat nog steeds niet zo is. Want het werkt echt. Je auto wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei soorten vuil. Stof is nog het minst erg, zand uit de Sahara wordt al wat vervelender, en vogelpoep moet je als het even kan meteen verwijderen als je niet wilt dat de zuren in de poep de lak van je auto aantasten. Maar dat komt er dan weer niet van, want op het moment dat je ziet dat er viezigheid op je auto zit heb je natuurlijk geen doekje bij de hand om het meteen schoon te maken. En daarna wordt het vergeten.

Eén behandeling, twee jaar een schone auto

De door Lenano ontwikkelde auto coating op basis van nanotechnologie levert een verbluffend resultaat. Het enig wat je hoeft te doen is je auto eenmalig vet- en vuilvrij maken. We hebben daarvoor een prima reinigingsproduct in ons assortiment. Zodra je auto schoon is breng je de coating aan. Het aanbrengen gaat heel eenvoudig, je brengt de beschermende laag aan met een microvezeldoek en deze laat je enkele uren intrekken. Schrik niet van het resultaat, de finishing touch moet nog komen.

Naspoelen met water en de coatingbehandeling is klaar

Het enige wat je nu nog hoeft te doen is de auto nog een keer met schoon water naspoelen. Je zult zien dat je auto je stralend tegemoet staat te glimmen alsof hij net uit de showroom van de garage komt. De komende jaren hoef je deze behandeling niet meer te herhalen, want de coatinglaag blijft langdurig zitten. Vanaf nu is een emmer schoon water voldoende om je auto te ontdoen van vuil, want door de nano coatinglaag krijgt stof, vuil en ook die venijnige vogelpoep geen kans meer om in de lak te trekken zodat je steeds weer moet gaan staan boenen om het schoon te krijgen, terwijl je je ondertussen afvraagt of de lak van de auto wel bestand is tegen het schoonmaakmiddel wat je gebruikt.

Niet alleen voor de buitenkant

De speciale auto coatingspray is niet alleen geschikt voor de buitenkant van de auto. Je kunt er ook het interieur van de auto mee behandelen om ook hier het effect te creëren van een langdurig vuilafstotende laag. Gebruik het voor het dashboard, de portieren en de ramen en je hoeft ook de binnenkant van je auto voorlopig niet meer intensief schoon te maken. Tot slot: Vergeet de velgen niet. Want ook daar werkt onze spray met nanotechnologie prima. Mooie glanzend schone velgen, waar je alleen zo nu en dan een doekje met schoon water overheen hoeft te halen. De komende jaren kun je je zaterdagochtenden aan leukere dingen besteden als het wassen van de auto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.